tirsdag 1. januar 2008

Godt nytt aar

Soendag 30. desember var vi en gjeng som drog til Mollendo for aa feire nyttaarsaften. Vi drog kl 07.00 om morgenen for aa faa litt ut av dagen. Det tar et par timer aa kjoere ned til kysten fra Arequipa, og her har vi et lite stopp i San Jose for aa drikke og spise litt. Men det var mange mygg og flere av oss fikk noen stikk. Fra venstre: Alvaro, Mariella, Beathe, Raphael Longi, Omar, Karen, Enrique, Anita og Raphael.
Nyttaarsaften feiret vi i huset der vi bodde. Det var masse gult den kvelden. Her i Peru selger man alt mulig i gult denne dagen (blomster, hatter, truser, plastikksmykker osv) og det skal bringe lykke det neste aaret aa bruke dette denne kvelden. De fleste har det vel mest for moro og tradisjon, men det spoers om ikke noen innerst inne tror litt paa det allikevel. Heldigvis vet vi at det bare er en som kan gi oss det vi trenger for det nye aaret og det er Jesus.
Her er det hodefotball i bassenget. Det gikk hardt for seg og det ble noen smell innimellom. Men mye latter og moro ble det.
Baade soendag og mandag var vi paa stranda om dagen og det var litt varierende vaer, men uansett sol eller ikke, det var varmt. Det ble soling og bading i stillehavet og ogsaa litt kortspill.

Men alt ting har en ende og tirsdagen drog vi tilbake til Arequipa der barna vaare ventet paa oss. Her er avslutningsbildet. Vi hadde 3 flotte dager i Mollendo med gode venner.

Ingen kommentarer: